FAQ - Useimmin kysyttyjä kysymyksiä
Olemme keränneet tälle sivulle kysymyksiä ja vastauksia, jotka auttavat tuotteen käyttämisessä.

Minkälainen internetyhteys varmuuskopiointiin tarvitaan?Varmistus toimii lähes kaikilla internetyhteyksillä, mutta ADSL tai kiinteä yritysliittymä ovat suositeltavia.

Kuinka nopea varmuuskopiointi on?


Tämä riippuu paljon tietokoneesi nopeudesta ja käyttämästäsi internetyhteydestä. Ensimmäinen varmistuskerta kestää yleensä pitkään, koska kaikki valitsemasi tiedostot siirretään internetin kautta varmuuskopiopalvelimelle. Seuraavan varmistukset ovat huomattavasti nopeampia, koska siirrettävänä on ainoastaan uudet tiedostot ja muuttuneiden tiedostojen muuttuneet osat.

Mitä muutoksia palomuuriin tarvitsee tehdä, jotta varmistus toimii?


Yleensä ottaen varmistus toimii ilman, että palomuuriin jouduttaisiin tekemään muutoksia. Tämä koskee myös tilannetta, jossa lähiverkossasi käytetään NAT- osoitteenmuunnosta. Varmistus toimii standardissa HTTPS- portissa (TCP 443), joka on sama kuin SSL- salatuilla web-sivustoilla käytetty portti.

Voinko luottaa siihen, että tiedostot ovat asianmukaisesti salattuja?


Salauksessa käytetään 128-bittistä Twofish- salausalgoritmia. Ilman salaukseen käytettyä avainta purkaminen brute force- tekniikalla vie tämän päivän supertietokoneelta noin 800000000000000000 vuotta. Tämän lisäksi tietokoneesi ja etävarmistuspalvelimen välinen liikenne on salattu 128- bittisellä SSL- tekniikalla. Kaksinkertainen salaus tekee tiedostojen lukemisen "matkan varrella" täysin mahdottomaksi. Salausavaimesi on siis syytä olla muistissa!

Kuinka säilytätte tiedostoja?


Varmistuspalvelimien käyttämillä levyjärjestelmillä on vikasietoiset kovalevyt (RAID). Tämän lisäksi varmuuskopiot peilataan lähes reaaliaikaisesti toiseen identtiseen varmistusjärjestelmään.

Voinko palauttaa tiedostoja toiselle tietokoneelle?


Kyllä voit, kunhan käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja salausavaimesi on tallessa. Voit kirjautua Omat Varmuuskopiot- palveluun tämän sivuston oikeassa ylälaidassa olevan linkin kautta, ja palauttaa tiedostoja mille tahansa tietokoneelle.

Voinko käyttää samanaikaisesti paikallista varmuuskopiointia?


Kyllä voit, sillä asennettu ohjelmisto ei vaikuta tietokoneen muihin toimintoihin. OnliteBackup Pro:ssa käytettävissäsi on myös mahdollisuus tallentaa varmuuskopiot paikallisesti etävarmistuksen lisäksi.

Voinko palauttaa tiedostoja, jotka on poistettu omalta tietokoneelta?


Kyllä voi. Oletuksena järjestelmä säilyttää poistettuja tiedostoja 7 päivää. Voit itse muokata tätä asetusta ohjeman asetuksissa.

Kuinka kauan varmuuskopioita säilytetään?


Varmuuskopioita säilytetään etävarmistuspalvelimella niin kauan, kun sopimus on voimassa. Testikäyttäjien varmuuskopioita säilytetään 90 päivää testikäytön aloittamisesta, vaikka varsinainen testikäyttöaika on 30 päivää.

Voinko varmistaa samalla tunnuksella useamman kuin yhden tietokoneen tiedostoja?


Et voi, sillä palvelu on työasema/palvelinkohtainen. Älä missään nimessä yritä asentaa ohjemistoa samalla tunnuksella useammalle kuin yhdelle tietokoneelle, sillä se saattaa johtaa varmuuskopioiden täydelliseen epäonnistumiseen.

Voiko Lite- version muuttaa myöhemmin Pro- versioksi?


Kyllä voi. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, annamme ohjeet version muuttamiseksi.

Sisältyykö palveluun puhelintuki?


Kyllä, asiakaspalvelumme puhelinnumero on: (09) 279 48320. Käytettävissäsi on myös sähköpostituki, lupaamme vastata nopeasti.

Mikä on tuorein saatavana oleva ohjelmistoversio?


Tällä hetkellä tuorein ohjelmistoversio on sekä OnlineBackup Lite:n että OnlineBackup Pro:n osalta 6.9.0.0

Kuinka päivitän ohjelman tuoreimpaan versioon?


Voit päivittää uuteen versioon yksinkertaisesti imuroimalla ohjelman sivustoltamme, ja tekemällä asennuksen tietokoneellesi uudelleen. Asennusvelho poistaa aluksi vanhan version koneeltasi, ja asentaa sitten uuden version. Kaikki asetuksesi ja varmuuskopiosi pysyvät muuttumattomina. Huomaa, että ohjelmistoversion päivittäminen ei ole pakollista, vaan vanhatkin versiot toimivat ihan hyvin.
  • Onlinebackup.fi
    4,00 € / kk / alk.6,90 €
    Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
  • Onlinebackup pro
    19 € / kk / alk.22 €
    Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.

Hosting