HetiL 523/99 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Laatimispvm: 16.10.2007

Rekisterin nimi:

OnlineBackup.fi- verkkopalvelun asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä:

OnlineBackup Finland
Y-tunnus: 1577884-3
Osoite: Alhotie 14, 04430 Järvenpää
Puh: (09) 279 48320
Fax: (09) 279 48322


Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö:

Mikko Åström
Puh: (09) 279 48320
email: mikko.astrom {at} onlinebackup.fi

Rekisterin nimi:

OnlineBackup.fi- verkkopalvelun asiakasrekisteri

1. Rekisterin pitämisen peruste:

Asiakastietojen ylläpito palvelujen kehittämistä ja asiakassuhteiden hoitoa varten.


2. Rekisterin käyttötarkoitus:

Asiakkaiden henkilötietoja käsitellään palveluihin liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä palveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.


3. Rekisterin sisältämät tiedot:

Asiakkaan osoite- ja muut yhteystiedot, asiakkaan henkilötunnus, tapahtuma-, ja käyttäjäanalyysitiedot, asiakkuuteen liittyvät tiedot, asiakaspalvelutilanteisiin sähköpostilla tapahtuvan viestinnän tallennus. Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä henkilötietolain sallimissa rajoissa palveluntuottajan omissa rekistereissä.

4. Säännönmukaiset tietolähteet:

Henkilötietoja kerätään käyttäjältä palveluiden tilaamisen ja asiakaspalvelutilanteiden yhteydessä. Muualta hankittavat tiedot ja peruste: Suomen Asiakastieto Oy, asiakkaan maksukyvyn ja henkilötietojen oikeellisuuden tarkistaminen.

5. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:

Ellei lainsäädäntö siihen pakota, palvelun tuottaja ei luovuta tietoja ilman asiakkaan lupaa kolmannelle osapuolelle.

6. Rekisterin suojaus:

Sekä manuaalinen aineisto että ATK:lle talletetut tiedot on suojattu yksityisyyden suojasta televiestinnässä ja teletoiminnan tietoturvasta annetun lain ilmaisemien periaatteiden mukaisesti. Tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

7. Tarkastusoikeus:

Henkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Foral Design Oy
Alhotie 14
04430 Järvenpää.







  • Onlinebackup.fi
    4,00 € / kk / alk.6,90 €
    Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.
  • Onlinebackup pro
    19 € / kk / alk.22 €
    Todella helppokäyttöinen suomenkielinen ohjelma varmistaa tiedostosi ja sähköpostisi ajastetusti. OnlineBackup.fi on verkkopalvelu, joka varmuuskopioi tärkeät tiedostosi turvallisessa palvelinkeskuksessa sijaitsevalle varmistuspalvelimelle.

Hosting